A másodlagos projektről annyit mondhatok, hogy a sorozathoz nem lesz köze mégis az Akatsukiról fog szólni.                  

 

Figyelmeztetés! A szöveg sok spoilert tartalmaz akit nem érdekel az ne olvassa tovább!

 

Men in black/Sötét zsaruk/

Erről a filmről sok mindent lehet mondani de azt nem, hogy ne lenne benne sok jó ötlet. A film nagyon jó és például az a kis pisztoly ami lerombolt egy fél utcát az nagyon tetszik de mégsem ez lesz benne a sorozatban a filmből. Egy másik érdekes tárgy lesz benne ami nem más mint: (dobpergés) A NEUTRALIZÁLÓ. Ezzel az eszközzel kitörölhetik az emberek agyából az információkat és hamisakat ültethetnek el helyíettük. Magyarul: Látsz egy  lámpát és elfelejtetted, hogy láttad. Az, hogy kinél és mikor lesz nem tudom még.

Ghost Rider/Szellemlovas/

Az előző bejegyzésben már említett, leégett illető ő lesz. Szóval a Ghost Rider valamilyen formában szerepelni fog, és én már tudom is, hogy hogyan.

Doctor Who/Ki vagy, Doki?/

Na ez a sorozat... Egyszerűen(a Doktor szavaival élve) Brilliáns! A sorozatból sok mindent meg fogok hagyni főleg a TARDIS-t és a Doktort. Ezt úgy lehet érteni, hogy a Doktor életeket fog menteni egy álomszerű eseményből. Na de erről majd később... Na, jó még annyit, hogy szónikus csavarhúzó is lesz. 

Iron man/Vasember/

Ez csak egy kis jelenet erejéig lesz látható viszont ott...

Predator/Ragadozó/

Nos ez a film egy teljes részt fog kapni és legyen elég annyi, hogy beteg egy élmény lesz annyira, hogy Doktorra lesz szükség...

Star Wars/Csillagok Háborúja/

Ezt a 6 részes filmsorozatot még nem tudom biztosra, hogy hogyan hozom be a képbe de lesz csillógó háború.

Még sorolhatnám sokáig de nem érdemes mivel nem is biztos minden még. 

Spoiler vége!


Ja és még valami. Sokan mondták már, hogy a szinkronon van mit csiszolni viszont még egyszer mondom. JELENLEG ÉN VAGYOK AZ EGÉSZ AKATSUKI SZINKRONTÁRA. Valamint ami eddig ismert rész az az 1. és a 2. viszont én már kész vagyok 7 résszel.  

ui.: Hamarosan le fogom írni a 20. részig az összes rész címét. 

Addig is itt egy vadi új kép a következő pár részből:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akatsukistories.blog.hu/api/trackback/id/tr764638886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása