Kezdjük azzal, hogy hova tűntem. Mostanába nincs semmi időm. Még pedig egy különkiadással is szeretnék szolgálni de készül egy forgatókönyv is, na meg a 8.rész, új kezdődés, szinkron. Majd nyáron több időm lesz és gyakrabban lesznek bejegyzések is. 

 

Filmek a sorozatban

Sok filmet szeretek viszont vannak olyanok amik be is fognak kerülni a sorozatba. Azokból valami vagy valaki szereplést nyer. Lesz egy visszatérő karakter is aki egy sorozatból van amit nagyon szeretek. Annyit mondok, hogy Tobinak barátja lesz. (ez a sorozat 1963-ban kezdődött)

Lesz még benne film jelenet és film kellék is. Valamelyik csak pár másodpercre lesz benne valamelyik átírja a sztorit. Az Akatsuki sztoriját. Erre már van most is példa Darth Vader. Egyet elárulok: Csontig leégett szereplőről van egyszer szó(nem kell félni nem ijesztő) 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://akatsukistories.blog.hu/api/trackback/id/tr164563397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása