1-7. részig

2012.09.16. 18:11

Régen írtam már bejegyzést úgyhogy ez egy ilyen dupla nem is tripla sőt még annál is több mindenről szóló bejegyzés lesz. 

Kezdjük az elején.. Mostanában nem nagyon rajzoltam új rész egy kicsit pihentem inkább a nyáron.  Azonban egy döntést hoztam még hozzá azt, hogy az összes eddigi részt feltöltöm Indavideóra. (mivel a Youtube-ról a zenék miatt leszednék..) Szinkron nélkül vannak fenn. De további beszéd/írás helyett jöjjön az első rész:

Minden részt szépen leírok. Kezdjük a kezdődéssel. (mivel ezek a részek fel vannak töltve ezért most már nem spoilerek) 

Opening: Egy egyszerűbb 3D-s felirat ami egy kis mozgással megjelenik. A következő 5 résznek ilyesmi lesz a kezdődése. Mindig 5 részenként lesz a váltás. Itt a zen az ugyan az marad csak a kép változik. 

Rész: Bevezető jellegű nem is nagyon lehet róla mást írni mint amit egyszer már leírtam. 

Fordulat/csattanó: A rész végén megjelenik a 4.Hokage akivel a következő részben véres küzdelmet kell vívnia Tobinak. 

A második rész:

Itt jön a nagy küzdelem. A sötét szobából kitörnek egyenest az utcára. Tobi kezdi a támadást de eltűnik Yondaime. Majd előtűnik egy kunai záporral. Felrobbantottak egy fát, majd egy Edo tensei-s idézéssel zárul a rész. 

Harmadik rész:

Ez az első új rész ami most jelent meg. Ez egy rövid mondhatni mini epizód ahol megint csak fokozódik a hangulat…Hiszem megjelenik Uchiha Madara.

Negyedik rész:

Ez szintén egy kis mini rész ahol lezárul a harc és visszatérünk az első helyszínre

Ötödik rész:

Ebben a részben csatlakozik az Akatsukihoz pár új tag akik a későbbiekben egy-egy rész főszereplői lesznek. A végén pedig Tobi rádöbben arra (kisebb segítséggel), hogy nem tudja, hogy hol van Madara. 

Hatodik rész:

Ebben a részeben karácsonyozik az akatsuki. (A rész Karácsonykor készült) Nem is szeretném részletezni tovább még annyit, hogy a végén található a legújabb opening. 

Hetedik rész:

Ennek a résznek az elején már az új opening van. Az eddigi részek során sok-sok kérdés gyülemlett fel, amikre ebben a részben fény derül.

Az elején rögtön egy beszélgetést zavar le Madara és Tobi. És kiderül, hogy Tobi nem más mint……Izuna. Tudom tudom, hogy a Naruto-ban kiderült, hogy Tobi=Obito, de van itt egy csavar. Izuna elkezd mesélni és sok háttérsztori..stb..stb. Szebb grafikával és kicsit több inforámióval bemutatkoznak a karakterek. Ezt követően láthatunk két harcot is. Pein vs Konan és utána pedig egy lezáratlan szál amire a következő részben fog fény derülni. A végén egy kis előzetes és a végén egy nyereményjáték hirdetés. Nos lesz majd ilyen de ez most éppen már nem érvényes több okból is amiket most nem részleteznék..

A bejegyzés trackback címe:

https://akatsukistories.blog.hu/api/trackback/id/tr734780893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása